Щори Асеновград

Хоризонтални вътрешни щори

Хоризонтални вътрешни щориТози модел щори се характеризира с многообразие на размери, форми, начин на монтаж и цветове, които да отговарят на Вашите изисквания.

Подходящи за всички видове дограма, размерът им варира от 12mm до 25 mm. Елегантни,издръжливи и лесни за поддръжка и почистване.

Монтажът се извършва най-често така,че щората да стъпи върху стъклодържачите на дограмата с цел максимално затъмнение или между стъклодържачите/по светлия отвор на прозореца/.

Богатата цветова гама и управлението им ги прави едни от най-практичните модели щори.


Дървени хоризонтални щори


Дървени хоризонтални щори

Това е луксозен вариант на хоризонтални щори, които ще отговарят на Вашите високи изисквания.

Ламела е с ширина от 25mm до 50mm.

Щорите се изработват по индивидуален размер на клиента, според размера на стъклодържачите на дограмата с цел максимално затъмнение.


Вертикални вътрешни щори


Вертикални вътрешни щори– Лентите се закачват на алуминиев релсов механизъм. Има пет схеми за събиране и управление на щората.Разнообразието на материали и цветове е огромно и това прави този модел щори един от най-предпочитаните на пазара.

Монтажът се извършва директно на тавана или на стената над прозореца. В палитрата от цветове има и Black out затъмнение/или затъмнение на 100%/. Лентите са с ширина 89mm и 127mm/подходящи за закриване на по-големи площи/


Плисе щори


Плисе щора– Този модел щора е подходящ за всякакъв вид дограма.

Има голямо разнообразие от цветове на текстила от който за изработени.

Монтажът се извършва най-често така, че щората да стъпи върху стъклодържачите на дограмата.

С цел максимално затъмнение или между стъклодържачите /по светлия отвор на прозореца/.


Руло щори


Руло щора– Този модел щора е изцяло от текстил,събирайки се в горния край на руло я прави много практична.

Има богато разнообразие на материали и цветове/обикновена и луксозна серия/.

Има опция моделът да се изработи във вариант кутия с водачи,при който движението на щората е ограничено изцяло от страничните водачи и съответно навлизането на пряка светлина също.


Щори Импресия


Щори Импресия– Този модел щори е един от най-предпочитаните за момента,тъй като чрез него се регулира до колко светлина да навлиза в помещението/плътния текстил се редува с мрежест/.

Отново има голямо разнообразие от материали и цветове с различна плътност,които да отговарят на Вашите изисквания. Моделът дава опция за 100%-тово затъмнение чрез Black out серията от цветове.

Монтажът може да се извърши директно на тавана или на стената над прозореца, а също така и на самите стъклодържачи на дограмата,челно.

Щори „Импресия”имат различни по размер и вид механизми,според размера на площта за закриване/мини механизъм,макси механизъм и кутия със странични водачи/.


Щори Duo-Vision


Щори Duo-vision– Този модел щора,подобно на щори „Импресия” регулира навлизането на светлина.Елегантен и луксозен вариант,който да освежи дома Ви,да го направи уютен и стилен.

Моделът Ви дава опция за 100%-тово затъмнение чрез Black out серията от цветове. Монтажът може да се извърши директно на тавана или на стената над прозореца, а също така и на самите стъклодържачи на дограмата,челно.

Щори „Duo-vision”имат различни по размер и вид механизми,според размера на площта за закриване/мини механизъм,макси механизъм и кутия със странични водачи/.


Щори Хармония


Щори Хармония– Най-луксозния модел щора на пазара за момента,съчетаващ вертикална щора с перде за създаване на допълнителен уют в дома.PVC ламели с ширина 89mm са облечени в луксозен текстил,свързани с красива завеса.

Щората затъмнява на 100% при затворено положение благодарение на PVC ламелите. Два са вариантите на този модел щори:при затворена щора отвън изглежда като вертикална щора,а отвътре като красива завеса или при затворена щора отвън и отвътре изглежда като красива завеса.

Монтажът се извършва директно на тавана или на стената над прозореца.