За Нас!

ПВЦ Дограма Асеновград, PVC Dograma, Алуминиева Дограма Асеновград

DVG Plast ЕООД- Асеноград e производител на алуминиева и PVC дограма. Фирмата се занимава с производство вече 15 години и е с утвърдени позиции и положителна репутация на българския пазар за производство на дограма.

Алуминиева Дограма Асеновград, PVC Дограма Асеновград

Фирмата предлага: алуминиева дограма, PVC дограма, алуминиеви фасадни конструкции, охранителни ролетни щори, външни и вътрешни щори, комарници на панти, вътрешни PVC подпрозоречни первази, външни алуминиеви первази, блиндирани врати, интериорни врати, хоризонтални и вертикални щори, сенници, стъклени витрини, охранителни ролетки и всички видове аксесоари към дограмата, които придават завършен вид на тези конструкции в съответния размер и цвят.

С ресурса и капацитета, с които разполагаме, можем да се ангажираме с реализиране на изделия за максимално кратки срокове и високо качество, съобразени с технологичните процеси.

Алуминиева Дограма Асеновград, PVC Дограма Асеновград

Производствената база се намира на територията на гр. Асеновград. Разполагаме с 250 кв.м. покрита площ, оборудвана с високопроизводителни и модерни машини, необходими за производството. Там работи добре подбран и стриктно подготвен екип за изработка и монтаж с техническа квалификация и дългогодишен опит в бранша.

Производствената база, екипът от добре подготвени изпълнители и използваните висококачествени материали ни дават самочувствие да твърдим, че можем да предложим стабилно партньорство.

Избирайки фирма „Ди Ви Джи Пласт“ ЕООД за изпълнител на Вашата поръчка Вие получавате:

  • Професионално мнение при избора на подходящ профил за изработка на дограма и аксесоари към нея в зависимост от Вашите финансови възможности, нужди и предпочитания и вкус;
  • При зададени от Вас размери се изготвя предварителна оферта за Вашата поръчка;
  • Представя Ви се индивидуално ценово предложение.

 

Алуминиева Дограма Асеновград, PVC Дограма Асеновград

Забележка: При по-мащабни поръчки се предлагат индивидуални за обекта и поръчката ценови оферти с възможност за отстъпки и преговори с наш сътрудник.

Амбицията ни е да разширяваме производствената гама на предлаганите изделия, за да задоволяваме все по-широкия спектър от изисквания на нашите клиенти.

Чрез ефективността и надеждността на предлаганите от нас изделия се стремим да постигнем предаваната от клиент на клиент положителна оценка.

Потърсете професионалистите, за да не съжалявате!