Врати Асеновград

Сенници и тенти


Сенници АсеновградПредлагаме Ви сенници и тенти с устойчиви механизми и с алуминиева конструкция – осигуряващи защита и комфорт през горещите летни дни. Сенниците са подходящи за витрини, тераси, прозорци, външни площадки на търговски обекти и други. Богато разнообразие на цветове. Управлението е ръчно или дистанционно.

Тентите са подходящи за външни площадки на търговски обекти и други, създавайки повече удобство и защита от преки слънчеви лъчи през горещото лято.


Класически Сенник


Класически СенникИзработен изцяло от алуминиева конструкция, която го прави много устойчив. Сенникът е с прибиращ механизъм,задвижван от ръчна манивела.

Платнището е изработено от акрилни платове, които не запарват, с тефлоново покритие против киселинни дъждове и мазни петна.

Този вид сенник е подходящ за засенчване на балкони, витрини на търговски обекти и обществени сгради.


Ветрилообразен Сенник


Ветрилообразен СенникСенникът е подходящ витрини и прозорци на жилищни и обществени сгради. Има голямо разнообразие от акрилни и PVC платове в различни модели и цветове.
Сенник с носеща конструкция.
Сенникът е подходящ за функционално и декоративно оформление на външни площадки.Изработва се от акрилни и PVC платове в различни модели и цветове.Сенникът се управлява дистанционно, с автоматично електрозадвижване.


Блиндирани врати – Tурско производство


Блиндирани врати АсеновградВратите са с уникален дизайн и стил.Използваните материали са с високо качество-MDF ламинат, метални части с дебелина 1,2 мм, 4х4 стоманена конструкция.

Регулируема каса до 35 см, двойно гумено уплътнение(на касата и на крилото), две независими заключващи системи, защитени със стоманени розетки и трето допълнително резе, пасивни шипове.

Вратите са напълно шумо и топлоизолирани.Безплатни иноксови аксесоари(чукче,шпионка,пасивна или активна дръжка).


Блиндирани врати – Българско производство


Блиндирани врати АсеновградВратите са изработени по индивидуални размери от качествена студеновалцована стомана. Металната част на вратите е боядисана електростатично с висококачествени италиански полиестерни прахови бои. Заключването е с брави тип „Моноблок“, а секретните патрони са от световни производители.

„Бронировките“ пред секретния патрон на бравата „Моноблок“ дават допълнителна сигурност срещу взломни посегателства. Може да изберете вариант с пасивна дръжка или топка отвън и дръжка отвътре или дръжки и от двете страни на крилото,шпионка с чукче или без. Касата е облечена с MDF ламинат от високо качество.

Качественият обков предлага възможност за избор между никелиран вариант в златист и сребърен сатен. Главният секрет и секрета на горното заключване според направения избор работят с ключове с гребенов код или перфокод и се предлагат от 3 до 5 броя оригинали в комплекта според модела.


Вътрешни интериорни врати


Вътрешни интериорни врати Асеновград– Вътрешни интериорни врати тип „Крафмастер”, при които се използват готови фабрично произведени МДФ панели.

-МДФ врати боядисани с полинеутронова боя с възможност за избор на цвета от многоцветен каталог.

Предимството тук е че вратите се изработват по индивидуален размер,няма ограничение в размера на касата.Предлага се също индивидуално остъкление на всички модели интериорни врати и избор на обков.

За повече информация посетете нашите офиси.


Парапети


Парапети АсеновградНие изготвяме парапети за тераси, стълбища, ръкохватки от алуминиеви профили.Алуминиевите профили и елементи към тях, са анодизирани с дебелина на покритието до 12 микрона, което ги предпазва от неблагоприятни атмосферни влияния, окисляване и стареене.

Алуминият е здрав, лек, лесен за почистване. Парапетите се монтират посредством сглобка от елементи при необходимост. Профилите могат да бъдат кръгли или квадратни по избор на клиента. Различни цветове. Парапети със струни – хоризонтални или вертикални. Парапети със стъклен пълнеж.